Portfolio evenementen van Lodder Events

Lodder Events organiseert een aantal grootschalige publieksevenementen en groots opgezette zakelijk netwerkbijeenkomsten. Hieronder vindt u een overzicht van onze evenementen.

Jeugdvakantieland

Maandag 7 t/m vrijdag 18 augustus 2017, Rotterdam Ahoy

Nadat de gemeente Rotterdam in het najaar van 2014 aangegeven had geen subsidie meer beschikbaar te zullen stellen voor dit jaarlijkse kinderfestijn, heeft Lodder Events zich bereid verklaard om, in samenwerking met het bedrijfsleven, de organisatie van dit evenement op zich te nemen. Jeugdvakantieland staat voor 10 dagen vol spannende, spectaculaire en vooral leuke activiteiten. Het programma wordt gevormd door een mix van sport, spel, fun en educatie. Jaarlijks bezoeken zo’n 40.000 tot 60.000 kinderen uit de Rotterdamse regio dit unieke evenement.
Website: www.jeugdvakantieland.nl 

Forever Young – Back2School party

Zaterdag 12 augustus 2017, Rotterdam Ahoy

FOREVER YOUNG biedt alle scholieren in regio Zuid-Holland een leuke beleving. Jongeren krijgen nog één kans om lekker los te gaan voor het nieuwe schooljaar weer begint. Bij FOREVER YOUNG vind je een waanzinnige line-up, top entertainment, een leuk programma en een vriendelijke sfeer. De handen gaan vanzelf de lucht in en de voetjes gaan automatisch van de vloer!
Website: www.back2schoolparty.nl 

Lekker leven festival

Donderdag 5 t/m zondag 8 oktober 2017, Rotterdam Ahoy

Op dit grootse lifestyle evenement wordt alles gepresenteerd wat te maken heeft met een lekker, creatief, gezond en sportief leven. Kent u de Femina nog? Een van de favorieten in het beursprogramma die te lang niet heeft plaatsgevonden. Wij hebben het concept verbreed en vernieuwd. Smakelijker en groter gemaakt. Meer thema’s en een grotere aantrekkingskracht op bezoekers uit dit grote bedieningsgebied.

Website: www.lekkerlevenfestival.nl

Business Challenge Rotterdam

Woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2017, Rotterdam Ahoy. In samenwerking met Jan Dirk Stouten/JDS

Business Challenge Roterdam is het grootste netwerkevenement van regio Rijnmond. Tientallen bedrijven presenteren zich tijdens dit netwerkevenement aan de duizenden zakelijke bezoekers die elkaar, onder genot van een hapje, drankje en entertainment, informeren over hetgeen zich op zakelijk gebied afspeelt. De eerste twee edities van Business Challenge Rotterdam hebben plaatsgevonden op het veld van Stadion Feijenoord. De derde editie van Business Challenge Rotterdam zal plaatsvinden in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. Met deze nieuwe locatie en setting zijn wij er van overtuigd dat wij een intiemere sfeer kunnen creëren die zal bijdragen aan een ultieme beleving van Business Challenge Rotterdam, voor zowel deelnemer als bezoeker.
Website: www.businesschallengerotterdam.nl

Loversland

Vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2017, Rotterdam Ahoy

Loversland is niet zomaar een beurs, Loversland is een beleving. Deze editie zal worden georganiseerd door niemand minder dan Bobbi Eden! Bobbi weet natuurlijk als geen ander deze bijzondere beleving kracht bij te zetten. Je waant je in een compleet andere wereld waarin liefde en lust centraal staan. De meest spannende beurs van Nederland zal plaatsvinden op 27,28 en 29 oktober a.s in Ahoy Rotterdam.

Website: www.loversland.nl

Vet Coole Sintshow, de magische speelgoedwinkel

Zaterdag 25 november 2017, Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow, de magische speelgoedwinkel. Een complete sinterklaasshow met Diego, Bart Juwett, Sinterklaas en veel Pieten. Deze doldwaze show vol grappen en grollen wordt een groots spektakel. Diego klimt op het podium en zingt zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes. Dat wordt meezingen en -swingen geblazen.

Website: vetcoolesintshow.com

Winter-Fair

Woensdag 29 november t/m zondag 3 december 2017, Rotterdam Ahoy. In samenwerking met Rotterdam Expo & Events

Beleef het beste van de winter tijdens de Winter-Fair in Rotterdam Ahoy: dé Lifestyle fair voor het hele gezin. Ontdek bij ruim 250 standhouders van alles op het gebied van lifestyle, persoonlijke verzorging, mode, woonaccessoires, culinaire lekkernijen en nog veel meer, gepresenteerd in de vele gezellige kramen en stands. Geniet van workshops voor jong & oud, modeshows, de Kerstman, Sinterklaas, dj’s en live muziek. Kom inspiratie doen voor de winterse feestdagen.
Website: www.winter-fair.nl

MotorXperience Rotterdam

Vrijdag 5 t/m zondag 7 oktober, Rotterdam Ahoy 

Motorbeurs Rotterdam is geen standaard motorbeurs, dit evenement wordt een echte beleving voor jong en oud! Er is een totaalprogramma met entertainment, demonstraties en live muziek. Op Motorbeurs Rotterdam vindt u voor alle motorliefhebbers een uitgebreid aanbod. Laat u verrassen door de nieuwste trends, gadgets, shows en demonstraties. Kom genieten van al het moois dat Motorbeurs Rotterdam te bieden heeft. De beurs is geschikt voor iedereen, óók voor mensen die willen starten met motorrijden.
Website: www.motorxperiencerotterdam.nl

AutoSalon Rotterdam

Rotterdam Ahoy. In samenwerking met Rotterdam Expo & Events

De AutoSalon Rotterdam vindt jaarlijks plaats in Ahoy Rotterdam en is, na het “verdwijnen” van de AutoRai, het dynamische middelpunt voor tienduizenden autosportliefhebbers. Auto-importeurs en dealers zijn met de allernieuwste sportmodellen van personenauto’s, bedrijfsauto’s en autogerelateerde producten en diensten aanwezig op deze beurs. Uiteraard ontbreken ook de zeer exclusieve auto’s en de zogenaamde “classic cars” niet. De volgende editie van de AutoSalon Rotterdam vindt plaats in 2018.
Website:  www.autosalonrotterdam.nl

Mooiste dag na je leven

Meer informatie volgt.

Meer weten over onze evenementen?

Neem contact met ons op!