Deze evenementen hebben wij eerder georganiseerd

Lodder Events organiseert een aantal grootschalige publieksevenementen en groots opgezette zakelijk netwerkbijeenkomsten. Hieronder een greep uit de evenementen die wij al eerder georganiseerd hebben.

Lekker leven festival

Donderdag 5 t/m zondag 8 oktober 2017, Rotterdam Ahoy

Op dit grootse lifestyle evenement wordt alles gepresenteerd wat te maken heeft met een lekker, creatief, gezond en sportief leven. Kent u de Femina nog? Een van de favorieten in het beursprogramma die te lang niet heeft plaatsgevonden. Wij hebben het concept verbreed en vernieuwd. Smakelijker en groter gemaakt. Meer thema’s en een grotere aantrekkingskracht op bezoekers uit dit grote bedieningsgebied.

Website: www.lekkerlevenfestival.nl

lekker leven festival logo

Business Challenge Rotterdam

Woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2017, Rotterdam Ahoy. In samenwerking met Jan Dirk Stouten/JDS

Business Challenge Roterdam is het grootste netwerkevenement van regio Rijnmond. Tientallen bedrijven presenteren zich tijdens dit netwerkevenement aan de duizenden zakelijke bezoekers die elkaar, onder genot van een hapje, drankje en entertainment, informeren over hetgeen zich op zakelijk gebied afspeelt. De eerste twee edities van Business Challenge Rotterdam hebben plaatsgevonden op het veld van Stadion Feijenoord. De derde editie van Business Challenge Rotterdam zal plaatsvinden in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. Met deze nieuwe locatie en setting zijn wij er van overtuigd dat wij een intiemere sfeer kunnen creëren die zal bijdragen aan een ultieme beleving van Business Challenge Rotterdam, voor zowel deelnemer als bezoeker.
Website: www.businesschallengerotterdam.nl

Business Challenge Rotterdam logo

Loversland

Vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2017, Rotterdam Ahoy

Loversland is niet zomaar een beurs, Loversland is een beleving. Deze editie zal worden georganiseerd door niemand minder dan Bobbi Eden! Bobbi weet natuurlijk als geen ander deze bijzondere beleving kracht bij te zetten. Je waant je in een compleet andere wereld waarin liefde en lust centraal staan. De meest spannende beurs van Nederland zal plaatsvinden op 27,28 en 29 oktober a.s in Ahoy Rotterdam.

Website: www.loversland.nl

Vet Coole Sintshow, de magische speelgoedwinkel

Zaterdag 25 november 2017, Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow, de magische speelgoedwinkel. Een complete sinterklaasshow met Diego, Bart Juwett, Sinterklaas en veel Pieten. Deze doldwaze show vol grappen en grollen wordt een groots spektakel. Diego klimt op het podium en zingt zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes. Dat wordt meezingen en -swingen geblazen.

Website: vetcoolesintshow.com

AutoSalon Rotterdam

Rotterdam Ahoy. In samenwerking met Rotterdam Expo & Events

De AutoSalon Rotterdam vindt jaarlijks plaats in Ahoy Rotterdam en is, na het “verdwijnen” van de AutoRai, het dynamische middelpunt voor tienduizenden autosportliefhebbers. Auto-importeurs en dealers zijn met de allernieuwste sportmodellen van personenauto’s, bedrijfsauto’s en autogerelateerde producten en diensten aanwezig op deze beurs. Uiteraard ontbreken ook de zeer exclusieve auto’s en de zogenaamde “classic cars” niet. De volgende editie van de AutoSalon Rotterdam vindt plaats in 2018.
Website:  www.autosalonrotterdam.nl

Rotterdam Autosalon logo

Meer weten over onze evenementen?

Neem contact met ons op!