Portfolio evenementen van Lodder Events

Lodder Events organiseert een aantal grootschalige publieksevenementen en groots opgezette zakelijk netwerkbijeenkomsten. Hieronder vindt u een overzicht van onze evenementen.

Visma 2019

Vrijdag 8 t/m zondag 10 maart 2019, Rotterdam Ahoy

De 51e editie van de Visma! De oudste hengelsportbeurs van Nederland bereikt komend voorjaar een nieuwe mijlpaal en bouwt dan met alle bezoekers een gedenkwaardig feest. Op 8, 9 en 10 maart 2019 gaat dit plaatsvinden in de vertrouwde Rotterdamse Ahoy-hallen, die een prachtige renovatie hebben ondergaan als de Visma losbarst. Al zin in dat feest? Wij wel!
Website: www.visma-ahoy.nl 

Jeugdvakantieland logo

Haagse Wereld Hapjes

Vrijdag 18 t/m maandag 21 mei 2018, Lange Voorhout Den Haag

Komende Pinksteren staat in het teken van lekker eten, drinken, muziek, entertainment en vooral gezelligheid. Van vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei komen de Haagse restaurants bij elkaar op het Lange Voorhout. Verschillende eetstijlen zijn aanwezig: Spaans, Amerikaans, Eritrees, Indisch, Hawaïaans, Italiaans, Argentijns, Frans, Nederlands etc. Er is een talentenshow en er zijn bijzondere wijnen en bieren. Kortom, dé ingrediënten voor een geslaagd festival.
Website: www.haagsewereldhapjes.nl 

Jeugdvakantieland logo

Dorpsfeest aan de haven

Dinsdag 12 juni 2018 van 19:00 tot 03:30 uur
woensdag 
13 juni 2018 van 10:00 uur tot 01:00 uur
Locatie: Haven Numansdorp

Het Dorpsfeest aan de haven vindt plaats tijdens de jaarlijkse Paardenmarkt. Tijdens het gezelligste feest van Numansdorp zijn er optredens van: Dries Roelvink, Guus Meeuwis act, Irvine, DJ René, John West, Johnny Romein en Rob Ronalds. Ook zijn er diverse bars, lekkere hapjes en uiteraard een gezellige sfeer. Gratis toegang!
Bekijk het laatste nieuws op onze Facebookpagina.

Jeugdvakantieland logo

Jeugdvakantieland

Maandag 13 t/m vrijdag 24 augustus 2018, Rotterdam Ahoy

In augustus is het weer zover dan staat Rotterdam AHOY weer vol met allerlei spectaculaire attracties. Tekenen, schilderen, knutselen en schminken natuurlijk maar ook allerlei spelelementen met water. Clowns, wagentjes om in te rijden en het grootste springkussen van Europa. 12 dagen plezier, leren, vermaak en lol maken. Dit jaar is jeugdvakantieland ook in het weekend geopend!
Website: www.jeugdvakantieland.nl 

Jeugdvakantieland logo

MotorXperience Rotterdam

2019, Rotterdam Ahoy 

Motorbeurs Rotterdam is geen standaard motorbeurs, dit evenement wordt een echte beleving voor jong en oud! Er is een totaalprogramma met entertainment, demonstraties en live muziek. Op Motorbeurs Rotterdam vindt u voor alle motorliefhebbers een uitgebreid aanbod. Laat u verrassen door de nieuwste trends, gadgets, shows en demonstraties. Kom genieten van al het moois dat Motorbeurs Rotterdam te bieden heeft. De beurs is geschikt voor iedereen, óók voor mensen die willen starten met motorrijden.
Website: www.motorxperiencerotterdam.nl

Football Xperience logo

Winter-Fair

Woensdag 5 t/m zondag 9 december 2018, Rotterdam Ahoy. In samenwerking met Rotterdam Expo & Events

Beleef het beste van de winter tijdens de Winter-Fair in Rotterdam Ahoy: dé Lifestyle fair voor het hele gezin. Ontdek bij ruim 250 standhouders van alles op het gebied van lifestyle, persoonlijke verzorging, mode, woonaccessoires, culinaire lekkernijen en nog veel meer, gepresenteerd in de vele gezellige kramen en stands. Geniet van workshops voor jong & oud, modeshows, de Kerstman, Sinterklaas, dj’s en live muziek. Kom inspiratie doen voor de winterse feestdagen.
Website: www.winter-fair.nl

Winterfair logo

Meer weten over onze evenementen?

Neem contact met ons op!