Veelzijdigheid

Lodder Events kenmerkt zich vooral door de veelzijdigheid in de organisatie van de verschillende evenementen. Deze veelzijdigheid komt niet alleen bij de organisatie van de eigen evenementen tot uiting. Hand in hand met Lodder Sfeermakers wordt de inrichting van een evenement “op maat gesneden”. Of het nu om  de bouw en inrichting van de Auto Salon Rotterdam gaat, de bouw van honderden stands tijdens de Winterfair in Ahoy, of de tientallen Pagodestands op het heilige gras van Stadion Feijenoord tijdens de Business Challenge Rotterdam: Lodder Events staat garant voor een succesvol evenement, waarbij standhouders en bezoekers de absolute winnaars zijn.

De veelzijdigheid van het bedrijf wordt mede gestalte gegeven door Lodder Sfeermakers. Deze tak van de Lodder “familie” ondersteunt uw evenement, beurs of zakelijke bijeenkomst op vele fronten. Van  sfeervolle en luxueuze inrichting en decoratie tot aan de volledige culinaire verzorging van uw evenement.

Desgewenst neemt Lodder Events de totale organisatie van uw evenement voor rekening en kunt u zich concentreren op de ontvangst en het persoonlijke contact met uw gasten.